En Uygun Markalar

Home Services En Uygun Markalar

En Uygun Markalar

En uygun markalar bulabilmek açısından marka müracaatı öncesinde araştırmaya tabi tutmak tescil işleminin en önemli kısmıdır. Bu kısımda markalar, tescile müsait olup olmadığına bakılmaktadır. Fakat tescil istemi yapılan markanın aynısı veya benzerinin olup olmamasından ziyade tescile müsaitlik durumunun detaylı şekilde analiz işlemine tabii tutulması önemli konudur.

 

Ürün veya hizmetiniz açısından tarafınıza uygun markalara diğer ifadeyle kalite marka için, tescil sorgulama uygulaması Marka Vekili Akredite Belgelendirme şirketimizin web sitemizde yer alan sorgulama ekranından yapılacağı uzmanlarımız eşliğinde yapılması daha sağlıklı sonuçların elde edilmesini sağlayacaktır. 

 

Sorgulamaya tabi tutulan markanın faaliyete konacağı ürün veya hizmetlerin, müracaatın başladığı tarih öncesinde belirlenmesi ve bu kapsamda markanın icra edileceği sınıfın kararlaştırılmış olması sorgulama neticelerinin daha sağlıklı şekilde yorumlanmasını sağlayacaktır. 

 

Marka sorgulama yapılması açısından firmamıza, sorgulamaya tabi tutulacak markanın ismi, ürün veya hizmet alanı, e-posta adresiniz ve iletişim bilgilerinin tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

 

En uygun markalar bulabilmek çerçevesinde yapılan sorgulama çerçevesinde belirlenen bazı marka müracaatları tescil edilmemi yalnızca müracaat aşamasında kalmış ya da yapılan itiraz neticesinde ret hükmü verilmiş olabilir. 

 

Bazı marka müracaatları ise, sınıfların belirli yerlerinde tescilli olmaları ile, diğer ürün ve hizmetler kapsamında tescile konu edilmemiş olmayabilir. Bu gerekçe ile ürün ve hizmetlerin bilgileri net olarak tarafımıza iletilmesi gerekir.

 

Sorgulama işlemi tamamlanması ile markanın müracaatı yapılabilir kıstasına sahip olduğu sonucuna nail olunabilir fakat bu sonuç markanın tescil edileceği manasın taşımaz, süreç kapsamında yapılan itiraz prosedürleri ya da diğer değerlendirme neticelerine istinaden değişik haller meydana gelebilmektedir.

 

Uygun markalar açısından diğer konuda, satın almaktır. Sitemiz aracılığı ile yanına konan satılık markalar arasından ürün veya hizmetleriniz en uygun markalar belirlenerek bu konuda Akredite Belgelendirme şirketimiz aracılığı ile marka sahibinden belirli bir ücret karşılığında tercih ettiğiniz markayı alabilirsiniz.

 

Şimdi Ara

444 3 105

Markanızı Birlikte
Koruyalım

444 3 105

Hakkımızda

Kalite Yönetim Sistemleri ve diğer standartlar konusunda faaliyet gösteren bir belgelendirme kuruluşuu olarak kurulmuş olup firma üst Yönetimi tarafsız, bağımsız ve gizlilik kurallarına tam bağımlı ilkesi ile profesyonel ortağınız ve benzersiz asistanınız olmayı taahhüt etmektedir.
Teklif Al